Политика конфиденциальности

Рынок шин OTR
https://www.otrtiremarket.com

Afdeling 1. Algemene bepalingen
1. Что такое конфиденциальность?
Для OTR Tire Market очень важна конфиденциальность и контроль за соблюдением конфиденциальности. В этом случае мы будем информировать, уважать и контролировать все, что связано с вашими персональными данными.
В настоящем документе о конфиденциальности вы найдете следующую информацию: какие гегевоны мы проверяем, что мы делаем, что мы делаем, что мы знаем, какие у вас права защищены, а также очень важную информацию: как вы можете использовать эти права.
OTR Tire Market предоставляет все возможности для вдохновения, которые необходимы для того, чтобы вы могли вести частную жизнь.
2. Toepassingsgebied van deze privacyverklaring
Deze privacyverklaring geldt voor de persoonsgegevens die wij als verwerkingsverantwoordelijke of als verwerker verwerken.
Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van onze klanten in relatie tot onze producten en diensten, alsook op de noodzakelijke persoonsgegevens van derden die wij dienen te verwerken voor de uitvoering van onze overeenkomst.
Deze privacyverklaring is van toepassing wanneer u een bezoek brengt aan onze kantoren, onze website, u inschrijft op onze nieuwsbrief, of op elke andere wijze wanneer u gebruik maakt van onze producten of diensten.
De persoonsgegevens van onze ex-klanten of prospecten trachten wij eveneens zo goed en zorgvuldig mogelijk te verwerken en beveiligen, conform deze privacyverklaring.
Deze verklaring is van kracht met ingang van 20 september 2020.
3. Verwerking van persoonsgegevens door de verwerkingsverantwoordelijke
Под "проверкой гегевен" мы понимаем проверку гегевен, которые могут идентифицировать вас как естественного человека. О том, какие именно гегевены вы хотите узнать, читайте в настоящем документе о конфиденциальности.
Het begrip 'verwerking' is bijzonder ruim en dekt onder andere het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, actualiseren, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verspreiden of op eender welke manier ter beschikking stellen, samenbrengen, combineren, archiveren, wissen of (uiteindelijk) vernietigen van die gegevens.
OTR Tire Market, met maatschappelijke zetel te Ganzenpoelstraat 26A, 3630 Maasmechelen, België en ingeschreven bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer BE 0847.807.714 is de verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens. Dit betekent dat OTR Tire Market het doel en de middelen voor de verwerking van uw gegevens vaststelt.

Afdeling 2. Verzamelen van persoonsgegevens
1. Как вы проверяете свои гешефты?
Мы проверяем информацию о личных наблюдениях, которую вы сами себе предоставили.
U kunt op verschillende momenten en naar aanleiding van verschillende situaties er voor kiezen op uw persoonsgegevens aan ons door te geven. Zo kunt u uw gegevens aan ons bezorgen wanneer u met ons wil communiceren, wanneer u inlichtingen vraagt, wanneer u met ons telefoneert, wanneer er een akte moet opgesteld worden.
Хотите, чтобы у вас был мисчиен в онс комен веркен? Dan geeft u ons misschien een beschrijving van uw opleiding en werkervaring, of bij de koop van een huis verstrekt u misschien wel uw creditcardgegevens.
Kortom: steeds wanneer u met ons in contact komt.
Heel vaak zullen wij uw toestemming vragen om deze gegevens te mogen verwerken, maar niet altijd. Soms moeten wij persoonsgegevens verwerken louter uit noodzaak voor de uitvoering van de overeenkomst die we met mekaar hebben, of soms moeten wij persoonsgegevens verwerken vanuit een wettelijke verplichting (bv. antiwitwaswetgeving). 2. Какие гегемоны проверяют мы в отношении вас?
Wij onderscheiden verschillende types persoonsgegevens, die met elkaar gecombineerd kunnen worden:
- Личные идентификационные данные (achternaam, voornaam, postadres, e-mailadres, telefoon- / faxnummer, website-URL, ...);
- Профессиональные данные (bedrijfsnaam, hoofdkantoor, bedrijfs- / btw-nummer, zakelijk telefoonnummer, professioneel e-mailadres, website-URL, functie, status, naam van de vertegenwoordiger);
- Финансовые гегевены (банковский номер, банковский инстеллинг, ...);
- Все другие сведения, которые вы по своей воле хотите получить от нас, не имеют никакого отношения к делу.

Afdeling 3. Как проверить наши гегеванты?
1. Пропорциональный и ноодзакелиевый карактер де верверкинга
Мы проверяем свои персональные гегеванты для различных целей, но при этом мы проверяем гегеванты, которые минимально необходимы для реализации этой цели.
Zo is de verwerking van uw persoonsgegevens noodzakelijk:
- в кадере по обеспечению, использованию и перерегистрации онзе оверенкомста или саменверкинга;
- о том, чтобы сделать это в отношении влажных и нормативных условий, когда мы находимся в ондерворпене; и о
- для обеспечения соблюдения своих основных прав, в этом случае мы стремимся к равномерному распределению между этими правами и уважением к частной жизни пользователя.
Если для одного из этих десяти изменений не требуется проверка гегевенса вашего лица, то мы должны проверить его на предмет того, что гегевенс может быть проверен. 2. На каком основании вы проверяете наши личные гешефты?
На этой странице мы подробно рассказываем о том, как рынок шин OTR может быть использован нашими пользователями:
- Для использования избыточной информации, которую мы встречаем в нашем магазине, для получения информации о новостях, информации о диенстенах и продуктах;
- Анализ вашего серфинга, чтобы мы могли предложить вам продукты и диенстены, которые можно использовать на вашем сайте.

Afdeling 4. Beveiliging van uw persoonsgegevens
1. Principe
Wij willen uw persoonsgegevens beschermen en de nauwkeurigheid ervan handhaven. Daarom implementeert OTR Tire Market naar redelijkheid alle fysieke, administratieve en technische veiligheidsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, onbevoegd gebruik en onbevoegde onthulling.
Ook van onze leveranciers verlangen we dat ze dergelijke gegevens beschermen tegen onbevoegde toegang, onbevoegd gebruik en onbevoegde onthulling.
2. Opleiding van medewerkers
Onze medewerkers worden opgeleid om correct om te gaan met vertrouwelijke gegevens. В каждом проекте, в котором необходимо проверять личные гегевены, должно быть сделано все возможное для того, чтобы обеспечить их защиту и защиту личных гегевенов.
Onze medewerkers wordt enkel toegang verleend tot uw persoonsgegevens vor zover ze die informatie nodig hebben om hun taken naar behoren uit te voeren.
3. Техническое оснащение
Wij gebruiken allerlei technische maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, ongeoorloofd gebruik en verlies of diefstal van uw gegevens, zoals onder andere: beveiliging met wachtwoord, firewalls, antivirus.
Если вы хотите, чтобы в вашем доме был один гегевенштек, но при этом не было ни одного гевольгена для ваших личных гегевенов, это означает, что вы находитесь в дверях мокрого помещения.

Afdeling 5. Doorgift van uw persoonsgegevens
1. Алгебренные принципы
Wij verkopen geen persoonsgegevens aan derde partijen zonder uw toestemming en we geven ze niet door aan derden tenzij:
- для своих речпортовиков и других компаний в пределах своей группы. Wij geven uw persoonsgegevens door aan onze eventuele rechtsopvolgers en verbonden ondernemingen binnen onze groep voor dezelfde doeleinden als deze vermeld in dit privacybeleid, om u bijvoorbeeld op de hoogte te brengen van de producten en diensten van de hele groep. In geval van wanbetaling kunnen we ook uw betalingsgewoonten doorgeven om de gerechtvaardigde belangen van onze groep te beschermen. De ondernemingen binnen de groep kwalificeren in deze context als gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken;
- dit nodig is voor onze dienstverlening. Sommige van onze databanken maken we toegankelijk voor derde partijen die werken in onze opdracht en die ons bijstaan bij het leveren van onze producten en diensten. Откажитесь от помощи своих агентов, самостоятельных технических специалистов, работающих в сети, и (внешних) клантендиенст-медиков, которые могут помочь клантену. De doorgifte van je gegevens gebeurt enkel voor die doeleinden als waarvoor OTR Tire Market je gegevens zelf verwerkt en is beperkt tot die gegevens die zij nodig hebben voor het uitoefenen van hun taak in onze opdracht. Wij zien erop toe dat zij, net zoals wij, je gegevens veilig, respectvol en als goede huisvader beheren en wij voorzien daarvoor adequate contractuele waarborgen;
- есть влажная верплихтинг;
- мы считаем, что для рынка шин OTR рынок шин OTR не является обязательным. We zullen uw persoonsgegevens enkel doorgeven indien uw belang of uw fundamentele rechten en vrijheden niet zwaarder doorwegen en u zal daar ook steeds transparant over worden ingelicht (behoudens in geval van de wettelijke uitzonderingen). Запрещается передавать свои персональные гегевенсы кредитным контролерам, инкассобюро и юридическим динстверленерам, а также партнерам, с которыми мы сотрудничаем в рамках одного конкретного (коммерческого) действия;
- u ons daar toelating voor geeft. Indien OTR Tire Market in andere situaties persoonsgegevens aan derden zou geven, dan gebeurt dit met een expliciete kennisgeving, waarin toelichting wordt gegeven over de derde, de doeleinden van de doorgifte en verwerking. Если мокрый человек не справляется, сообщите нам об этом.
2. Gebruik van anonieme gegevens
Wij gebruiken anonieme, geaggregeerde gegevens vor commerciële doeleinden en interne/externe rapportering. Deze gegevens zijn nooit terug te brengen naar een bepaalde natuurlijke personoon.
Рынок шин OTR показывает, что все участники этого рынка не имеют возможности идентифицировать естественного человека.

Отклонение 6. Каким образом вы перешли на работу в качестве бетроккена?
1. Uw recht van inzage
Вы должны знать о том, что мы не проверяем наши личные гешефты, а также о том, что мы их проверяем, о том, что эти гешефты находятся в доступе к информации и биркомандной информации:
- de verwerkingsdoeleinden;
- де betrokken categorieën van persoonsgegevens;
- де онтвангеры из категорий онтвангеров (с именами онтвангеров в других странах);
- в случае, если это не является обязательным, критериями, определяющими бепалинг этого термина;
- о защите частной жизни;
- о том, что в случае возникновения проблем, вы можете обратиться в тозихтудендский орган власти;
- информацию о том, что мы не знаем о том, что такое бронзовые гегемоны, которую мы получаем от людей через один из источников; en
- он может быть использован в качестве средства защиты от загрязнения.
U hebt ook het recht om een gratis kopie te krijgen van de verwerkte gegevens, in begrijpelijke vorm. OTR Tire Market может предложить вам свои административные расходы для получения безвозмездной копии, которую вы получите.
2. Uw recht op verbetering van persoonsgegevens
U hebt het recht om onvolledige, foutieve, ongepaste of verouderde persoonsgegevens te laten rechtzetten.
Для того, чтобы наши знания были актуальны, проверьте, как мы можем сделать это, например, с помощью верхуиса, де-визигирования электронной почты или верниувинга карты идентификации.
3. Uw recht op het wissen van uw persoonsgegevens
Вы получаете право на то, чтобы в последующих беседах, а также в случае, если они будут продолжаться, ваши личные гешефты были проверены:
- uw persoonsgegevens zijn niet langer nodig voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld of anderszins verwerkt door OTR Tire Market;
- u trekt uw eerdere toestemming vor de verwerking in en er is geen andere rechtsgrond waar OTR Tire Market zich op kan beroepen vor de (verdere) verwerking;
- u maakt bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en er bestaan geen zwaarder doorwegende, gerechtvaardigde gronden voor de (verdere) verwerking door OTR Tire Market;
- uw persoonsgegevens worden onrechtmatig verwerkt;
- uw persoonsgegevens moeten worden gewist om te voldoen aan een wettelijke verplichting;
- uw persoonsgegevens werden verzameld toen u nog minderjarig was.
Houd er wel rekening mee dat wij niet altijd alle gevraagde persoonsgegevens kunnen verwijderen, bijvoorbeeld wanneer de verwerking ervan noodzakelijk is vor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering. Wij zullen u daarover nader informeren in ons antwoord op uw verzoek.
4. Uw recht op beperking van de verwerking
У вас есть право на то, чтобы проверять, как работает веркинг по отношению к вашим персональным гегенам:
- u betwist de juistheid van die persoonsgegevens: het gebruik ervan wordt beperkt gedurende een periode die OTR Tire Market in staat stelt de juistheid van de gegevens te controleren;
- de verwerking van uw persoonsgegevens is onrechtmatig: in plaats van het wissen van uw gegevens, verzoekt u om beperking van het gebruik ervan;
- OTR Tire Market heeft uw gegevens niet meer nodig voor de oorspronkelijke verwerkingsdoeleinden, maar u hebt ze nodig voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering: in plaats van het wissen van uw gegevens, wordt het gebruik ervan beperkt voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van de rechtsvordering;
- если у вас не возникло никаких проблем в связи с уитоэфенингом уу рехта на безвааре, проверьте его на наличие гебруика уу персонсгегевенс;
5. Uw recht op overdraagbaarheid van persoonsgegevens
У вас есть право на то, чтобы ваши персональные гегемоны были "восстановлены". Это может относиться только к персональным гегевенам, которые вы сами проверяете на рынке шин OTR, на основании тостемминга или на основании оверенкомста. Во всех остальных случаях вы не имеете права пользоваться данным законом (в случае, если проверка ваших геевенсов осуществляется на основании влажной верплихтинга).
Существует два аспекта, связанных с этим законом:
- u kan OTR Tire Market verzoeken om de betrokken persoonsgegevens terug te krijgen in een gestructureerde, gangbare en machine leesbare vorm; en
- вы можете проверить OTR Tire Market на предмет того, что бетроккен персонсгевенс рехтстрикс дверь те гевен аан эен андере верверкингсверантвоорделийке. U bent daarbij zelf verantwoordelijk voor de juistheid en veiligheid van het (e-mail)adres dat u voor de doorgifte opgeeft. OTR Tire Market имеет право на то, чтобы мы отправили подарок по техническим причинам.
6. Uw recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens
U hebt het recht om op grond van uw bijzondere situatie bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens indien de verwerking kadert in het gerechtvaardigd belang van OTR Tire Market of in kader van het algemeen belang. OTR Tire Market разрешает проверять верверификацию пользовательских персонсгегевенов, но при этом OTR Tire Market может предоставить законные основания для проведения верверификации, которые должны быть более жесткими, чем те, которые могут возникнуть при установке, установке и включении в рехтсвординг (bijvoorbeeld он индиенен ван эен верзоек в эен рехтбанк).

Afdeling 7. Hoe moet uw rechten als betrokkene uitoefenen?
1. Tot wie moet u zich richten voor de uitoefening van uw rechten?
Если вы хотите, чтобы у вас было право на защиту, то вы можете приводить свои слова в порядок: OTR Tire Market, [email protected], +32 497577350.
2. Какова стоимость услуг, предоставляемых при уходе за детьми?
В принципе, нет: вы можете бесплатно уитоэфенен де хогергеноемде рехтен, если мы не знаем, что у вас есть верзоек кеннелик онгегранд или буйтенспориг. Zo kunt u niet elke maand uw recht van inzage uitoefenen.
В этом гевале есть два основных направления:
- оwel rekenen wij een redelijke vergoeding aan voor de uitoefening van uw rechten; оwel
- мы можем предложить вам свои услуги на нашем сайте.
3. Почему у вас возникли сомнения по поводу того, что это не так?
Мы делаем все возможное, чтобы у вас был такой же надежный, прозрачный, простой и надежный антивор.
Мы делаем это с помощью электронных устройств, при этом вы проверяете свое мнение через другой вид связи.
4. Ontvangt u onmiddellijk antwoord?
Wij doen uiteraard ons best om zo snel mogelijk te antwoorden op uw verzoek.
Wij reageren in ieder geval binnen de maand na ontvangst van uw verzoek, tenzij u meerdere verzoeken indient or indien het complexe verzoeken betreft. Афханкелик даарван, вы считаете, что термин "срок службы" в один день с двумя днями равен двум дням.

Afdeling 8. Извещение о своих персональных данных
Мы знаем о том, что наши персональные данные не являются более длинными, чем то, что мы хотим их реализовать.
De bewaartermijn kan dus per doel verschillen, en kan soms kort zijn, en soms lang. De termijn is bijvoorbeeld langer zodat wij kunnen voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (zo zijn wij verplicht om facturatiegegevens maximaal zeven jaren bij te houden teneinde aan onze boekhoudkundige en fiscale verplichtingen te kunnen voldoen).
На афлопе с топасселийке беваартермийн(ым) говорят о том, что проверенные персональные гегевенсы являются гевист или геанонимизированными.

Отделение 9. Wijziging van het privacybeleid
OTR Tire Market может обеспечить соблюдение конфиденциальности в течение всего времени, в том числе при предоставлении новых стандартов маркировки, а также при осуществлении новых видов деятельности.
Wij nodigen u daarom uit om steeds de laatste versie van dit beleid te raadplegen via onze website. Uiteraard informeren wij u voorafgaandelijk via onze website en via andere kanalen van elke inhoudelijke wijziging en vragen wij uw toestemming voor onze (nieuwe) verwerkingsactiviteiten wanneer de wetgever dit noodzakelijk acht.

Afdeling 10. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
OTR Tire Market использует функциональные, аналитические и отслеживающие файлы cookie. Een cookie - это небольшая текстовая полоса, которая при первом же посещении веб-сайта открывается в браузере компьютера, планшета или смартфона. OTR Tire Market использует файлы cookie, обладающие большой технической функциональностью. Они обеспечивают работу веб-сайта в нужном направлении и позволяют использовать его в работе. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.
При первом посещении веб-сайта мы информируем вас о том, какие файлы cookie и тостемминг можно использовать на этом сайте.
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Zie voor een toelichting: https://www.privacycommission.be/nl

Afdeling 11. Geschillenregeling
В соответствии с бельгийским законом о защите частной жизни.
Любой случай, связанный с интерпретацией или использованием частной информации, должен быть включен в бельгийский закон и должен быть основан на исключительном праве герехтелийского округа Хасселт.
Для получения консультаций по проверке ваших персональных данных в OTR Tire Market, обращайтесь к представителям компании Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel / +32 (0)2 274 48 00 / [email protected] / www.privacycommission.be.